bakkersrecepten
Home
grootbrood recepten
kleinbrood recepten
banket recepten
zanddegen
korst recepten
feest recepten
bronnen
Contact
Home
grootbrood recepten
kleinbrood recepten
banket recepten
zanddegen
korst recepten
feest recepten
bronnen
Contact
zanddegen
zanddegen
Washingtons
Roerdegen
Ingrediënten:
Zeeuwse bloem
1000 gram
100%
vetstof
1000 gram
100%
basterdsuiker
800 gram
80%
heelei
100 gram
10%
citroenrasp
20 gram
2%
zout
10 gram
1%
Aanwijzingen:
Spuiten: kartel 6- of 8-tands Ø 10 mm.
Rozetten: Ø ± 3½ cm.
Gebakken gewicht: ca. 10 per 100 gram
Baktemperatuur: ca. 180°C.
Inbakpercentage: ca. 12%
Werkwijze:
Maak van de grondstoffen een
roerdeeg
.
Gebruikt wordt een 6- of 8 tands kartelspuit van 10 mm. Ø.
Op gesmeerde platen platte rozetten spuiten van ± 3½ cm Ø.
Na bakken lossen.
Presenteren op plateau.
Naar boven scrollen
Sluiten